September 22, 2018

Microfeedback handleiding

Download hier de laatste versie van de Microsoft handleiding om direct aan de slag te kunnen en feedback te verzamelen.

Registratie

Aan de slag met Microfeedback? Registreer je dan eerst op de volgende pagina: rms.je

N.B.: wanneer je binnen een organisatie aan de slag gaat met Microfeedback, geef dan tijdens het registratieproces je organisatie e-mailadres op zodat de juiste voorgedefinieerde vragen en competenties voor jou beschikbaar zijn. Én dat je samen kunt werken in teams.

Aanmaken vragenset, feedbacksessies en vergelijk

Hier vind je een uitleg over het aanmaken van een vragenset, meerdere feedbacksessies en het verschil tussen een vragenset en feedbacksessie. Ook wordt in deze video getoond hoe verschillende lesmomenten (feedbacksessies) met elkaar kunnen worden vergeleken om te kijken welke veranderingen daadwerkelijk verbeteringen blijken te zijn.

Werken met gedeelde vragensets binnen teams

Wanneer je als team feedback wilt ontvangen, dan is het mogelijk. Je kunt samen met de andere teamleden een vragenset opstellen en deze delen, vervolgens kun je zelf zien, hoe jouw feedback zich verhoud ten opzichte van de gemiddelde teamfeedback. Op deze manier kun je een hulpvraag stellen aan het team of het team hulp aanbieden om uit te leggen waarom jouw aanpak goed lijkt te werken.

Feedbacksessies o.b.v. meerdere vragensets

Wanneer je feedback wilt ontvangen op basis van meerdere vragensets van dezelfde groep respondenten. Dan is het handig om de respondenten maar één feedbacksessie(code) toe te sturen. Dit kan door vragensets te combineren.